Big Yellow Taxi Franchising



Franchising Sistemimiz

Franchise Hizmetleri

KALYONCU Gıda, kendi geliştirdiği restoranların işletmeciliğiyle ilgili lisans verir. Verdiğimiz lisans, işletmecimizin bizim adımız ve markamız altında ticari faaliyette bulunmasına hak tanır.

KALYONCU Gıda ekibi; açılış öncesi ve sonrasında şubenizin başarılı olması ve eksiksiz işlemesi için destek araçları sunacaktır. KALYONCU Gıda eğitim programı, ürünlerimizin kalite düzeyi ve istikrarı hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayacak ve şube yönetimi hakkında sizi donatacaktır.

Mekan ve Mimari

KALYONCU Gıda franchise departmanı, işletmeniz için en iyi bölgeyi ve mekânı bulmanıza yardımcı olmak üzere sizinle birlikte çalışacaktır. Bir mekânda karar kılınması halinde Mimarlık ve Tasarım ekibimiz, lokasyona giderek KALYONCU Gıda konseptini baz alalarak projelendirme çalışmasını yapacaktır.

İşyeri mekanı olarak; yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu, fastfood işletmeciliğine uygun ana arterler, süpermarketler, sinema, dersane, okulların yoğun olduğu bölgelerde konumlanmalıdır. İşyeri giriş katı olmalı; mutfak, depolar ve oturma alanı için minimum xx m2 kapalı alan gerekmektedir. Ön cephe genişliğinin minimum xxx metre olması tercih edilmektedir.

Pazarlama ve İletişim

Size bulunduğunuz piyasada en uygun olan yapıyı benimsemeniz için esneklik sağlayan ve destek araçlarını içeren tam bir paket sunulacaktır. Bu paket dâhilinde, açılışta verilecek geniş çaplı destek, yerel reklam programları ve promosyonlar, satış noktası materyalleri ve diğer pazarlama fikirleri yer alacaktır. Ayrıca, medya ilişkileri faaliyetlerini, halkla ilişkiler programlarını ve sponsorluk fırsatlarını da desteklemekteyiz.

Sunulan Destek

KALYONCU Gıda; şubenin hazır hale getirilip açılmasından itibaren, lisans süresi boyunca yoğun olarak operasyon, personel eğitimi, insan kaynakları, mali işler, reklam ve pazarlama, satın alma ve kalite kontrol hizmetleri, ürün araştırma ve geliştirme hizmetleri, lojistik ve teknik destek vermektedir.

Sorularınız

Şayet ek bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız; 0 (216) 504 27 51 numaralı telefondan Franchising Departmanı’nı arayabilirsiniz. KALYONCU Gıda ailesinin üyesi olmak için gerekli niteliklere sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, web sayfamızdaki franchise müracaat formunu doldurup bize göndermeniz; başarılı bir geleceğe adım atmanızda yeterli olacaktır.

Franchise Olma Süreci

1. Başvuru
Başvuran kişi iş tecrübeleri ve kişisel referanslarının yer alacağı formu internet üzerinden doldurur.

2. Ön Görüşme
Başvuru yapan adaylarımızdan profili uygun olanlar ön görüşme için genel merkeze davet edilir.

3. İş Planı ve Marka Sunumu
Markamızı tanıtan ve franchise işleyişini anlatan kısa ve öz bir sunum yapılır. İş akış planı franchisee adayına anlatılır.

4. Yer-Lokasyon Seçimi
Adayın franchise olmak istediği bölge ve şehir için uygunluk kriterleri araştırılır ve onaylanır.

5. Sözleşme
Yönetim tarafından onaylanan aday ve lokasyon için franchise sözleşmesi imzalanır.

6. İnşaat ve Mimari Dekorasyon
Mağaza için en uygun dekorasyon alternatifi çıkarılarak süreç başlatılır.

7. Eğitim ve Oryantasyon
Aday Yönetimin uygun gördüğü bir mağazada eğitim sürecine başlar.

8. Açılış


Franchise Bilgi Edinme FormuAyrıntılı Bilgi için:

E-mail: info@bigyellowtaxi.com.tr

Tel: 0216 504 27 51
PAYLAŞ

AkıllıBayim

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder